karuhun ka asup istilah dina tradisi sunda Anu hartina sarua jeung?

karuhun ka asup istilah dina tradisi sunda Anu hartina sarua jeung?

A. luluhur

B. sesepuh

C. kokolot

D. lelembutan

E. Semua jawaban benar

Jawaban: A. luluhur.

Dilansir gnd-techlabs.com dari Ensiklopedia, karuhun ka asup istilah dina tradisi sunda anu hartina sarua jeung luluhur.

Tinggalkan komentar