Tembang macapat kang nduweni sifat luwes lan manis yaiku tembang?

Tembang macapat kang nduweni sifat luwes lan manis yaiku tembang?

A. mijil

B. gambuh

C. pucung

D. dhandanggula

E. Semua jawaban benar

Jawaban yang benar adalah: D. dhandanggula.

Dilansir dari Ensiklopedia, tembang macapat kang nduweni sifat luwes lan manis yaiku tembang dhandanggula.

Tinggalkan komentar